Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Inzendingen beheren en beoordelen

Inzendingen van studenten en de bijbehorende SafeAssign-rapporten kunt u weergeven via de koppeling SafeAssign in het configuratiescherm. Het gebied SafeAssign bevat de SafeAssignments in een cursus. Klik op een SafeAssignment om inzendingen te bekijken en een cijfer te geven.

Inzendingen weergeven

 1. Ga naar het configuratiescherm en vouw de optie Cursustools uit.
 2. SelecteerSafeAssign.
 3. Zoek de gewenste SafeAssignment in de lijst en klik op Weergeven. Er wordt voor elke SafeAssignment een lijst met inzendingen van studenten weergegeven met de volgende kolommen:
  • Tekst: selecteer deze optie om het werkstuk en eventuele opmerkingen van de student te bekijken.
  • Bestand: selecteer deze optie om de inzending van de student te downloaden.
  • Combineren: het weergegeven percentage is het percentage van het werkstuk dat overeenkomt met andere bronnen. Lees het volledige rapport om vast te stellen of geciteerd materiaal op de juiste wijze van een bronvermelding is voorzien.
  • SA-rapport: selecteer deze optie om het volledige SafeAssign-rapport te bekijken.
  • Poging wissen: selecteer deze optie om de inzending te verwijderen uit de database, bijvoorbeeld omdat de student het verkeerde bestand heeft geüpload.

Een cijfer toekennen aan een inzending

SafeAssignments zijn geïntegreerd met het Grade Center. Dit betekent dat u SafeAssignments rechtstreeks vanuit het Grade Center kunt openen en beoordelen, net als gewone opdrachten. SafeAssignments kunnen niet automatisch worden beoordeeld. Er wordt een uitroepteken weergegeven bij een SafeAssignment als deze nog niet is beoordeeld. Deze SafeAssignments worden ook weergegeven op de pagina Cijfer nodig. Zie De pagina Cijfer nodig voor meer informatie.