Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Opmerkingen toevoegen voor een cijfer

U kunt opmerkingen toevoegen voor een cijfer om studenten extra feedback te geven over hun prestaties. Daarnaast kunt u deze manier de beoordeling toelichten of notities maken voor toekomstig gebruik of ter informatie van andere cursusleiders, onderwijsassistenten en beoordelaars.

U kunt voor elk ingevoerd cijfer opmerkingen toevoegen. Dit kan tijdens het geven van een cijfer, daarna of tijdens het offline werken met een gedownloade kolom. Zie Items van Grade Center uploaden of downloaden voor offline werken voor meer informatie.

Opmerkingen in het gedeelte Feedback voor gebruiker zijn zichtbaar voor de student zodra het cijfer bekend is gemaakt.

Opmerkingen in het gedeelte Opmerkingen bij cijfer zijn alleen voor u zichtbaar. Studenten en waarnemers zien deze opmerkingen niet.

Een opmerkingen voor een poging toevoegen of wijzigen vanuit Grade Center

Het is ook mogelijk opmerkingen in te voeren voor een afzonderlijke poging. Dit kan zonder een cijfer toe te kennen voor de poging.

  1. Om het contextmenu weer te geven voor een cel in het raster, beweegt u de muisaanwijzer over de cel.
  2. Selecteer Poging.
  3. Typ opmerkingen in het veld Feedback voor gebruiker of Opmerkingen bij cijfer. Gebruik de functies van de inhoudseditor om de tekst op te maken en bestanden, afbeeldingen, koppelingen, multimedia en mashups toe te voegen.
  4. Klik op Opslaan en afsluiten om terug te gaan naar Grade Center of gebruik de knoppen Opslaan en volgende en Voorgaande weergeven om te navigeren door de pogingen in de wachtrij.

u kunt ook opmerkingen toevoegen via de pagina Cijferdetails door te klikken op Poging weergeven of Cijfer bewerken.

Een opmerkingen voor een cijfer toevoegen of wijzigen vanuit Grade Center

  1. Om het contextmenu weer te geven voor een cel in het raster, beweegt u de muisaanwijzer over de cel.
  2. Klik op Snelle opmerking.
  3. Typ opmerkingen zonder opmaak in het veld Feedback voor gebruiker of Opmerkingen bij cijfer. Klik op de knop Teksteditor als u de functies van de teksteditor wilt gebruiken.
  4. Klik op Verzenden.

U kunt ook opmerkingen invoeren op het tabblad Handmatig vervangen van de pagina Cijferdetails als u een cijfer vervangt.