Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Activiteit van studenten controleren

U kunt de activiteit van studenten opvolgen, zoals aanwezigheid, in uw cursussen. Blackboard Learn heeft verschillende tools om aanmeldingen van studenten, de tijd die ze in de cursus hebben doorgebracht en welke pagina's in e cursus zij openen, bij te houden.

  • Cursusrapporten: Met cursusrapporten krijgt u een nauwkeurig beeld van de studentenactiviteit in uw cursus. Daartoe behoren gegevens over welke studenten uw cursus openen en wanneer. Zie Cursusrapporten genereren voor meer informatie.
  • Prestatieoverzicht: De tool Prestatieoverzicht is een overzichtsvenster met alle typen gebruikersactiviteiten in een cursus. Zie Werken met het prestatieoverzicht voor meer informatie.
  • Retention Center: Het Retention Center biedt een handige manier om te zien welke studenten in uw cursus risico lopen. Zie Werken met het Retention Center voor meer informatie.
  • Rubrieken: Rubrieken zijn een manier om aan studenten te laten weten waaraan ingeleverde opdrachten moeten voldoen. Zie Werken met rubrieken voor meer informatie.
  • De gebruikerskolom Laatst geopend: De kolom Laatst geopend is een van de standaardkolommen voor gebruikers en geeft aan wanneer een gebruiker de cursus het laatst heeft bezocht. Zie Grade Center-kolommen maken en beheren voor meer informatie.