Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Tools voor sociaal leren

Als u deze functie niet ziet, heeft uw school deze functie niet beschikbaar gesteld.

Tools voor sociaal leren

Met de nieuwe tools voor sociaal leren van Blackboard Learn kunt u andere gebruikers van een cursus vinden, contact maken en samenwerken. Dit kan trouwens ook met andere gebruikers binnen de instelling en met andere instellingen die werken met Blackboard Learn. Aan de hand van adviezen van bijna 600 studenten hebben we een wereldwijde onderwijsnetwerk gebouwd op basis van Blackboard Learn, zodat u op een meer informele en sociale manier contact kunt hebben met uw academische community. En u kunt uw academische leven zo gescheiden houden van uw persoonlijke leven.

De tools voor sociaal leren van Blackboard bieden de volgende mogelijkheden:

  • De beschikbaarheid over een uitgebreid profiel om zo een online-identiteit op te bouwen en deel te nemen aan een academische community. U bepaalt uiteraard zelf welke gegevens anderen mogen zien. Profielen bevatten een profielprikbord voor communicatie en de mogelijkheid om andere gebruikers een bericht te sturen en te volgen. Op deze manier kunt u contact maken en uw netwerk steeds verder uitbreiden.
  • Gebruik de tool Mensen   om te zoeken in uw onderwijsnetwerk en het netwerk te beheren. U kunt mensen vinden in uw cursussen en organisaties, maar ook andere mensen op uw school of op andere scholen die werken met Blackboard Learn en zo een netwerk bouwen met mensen met vergelijkbare academische interesses of carrièrewensen.
  • U kunt iedereen in uw onderwijsnetwerk een bericht sturen.
  • Maak een ruimte die u zelf beheert om snel en eenvoudig te communiceren met anderen voor studiegroepen, groepsprojecten, teams, enzovoort.

Zie Mijn Blackboard voor meer informatie.

U kunt ook deelnemen in ruimten die door anderen zijn gemaakt.