Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Taalpakketten

U kunt Blackboard Learn weergeven in verschillende talen en met verschillende landinstellingen door een ander taalpakket te kiezen. Taalpakketten worden ingesteld op systeemniveau, op cursusniveau en op gebruikersniveau.

Op systeemniveau definieert uw school een taalpakket als de systeemstandaard. Dit is de taal die wordt weergegeven wanneer geen andere taalpakketten zijn ingesteld op cursusniveau of gebruikersniveau.

Op cursusniveau kan de cursusleider een taalpakket instellen. Als het taalpakket wordt afgedwongen, ziet iedereen dat taalpakket. Als het taalpakket niet wordt afgedwongen, kunt u een ander taalpakket kiezen (indien beschikbaar). Uw keuze heeft dan prioriteit boven het taalpakket van de cursus, tenzij dat pakket verplicht moet worden gebruikt.

Op gebruikersniveau kunnen individuele gebruikers hun voorkeurstaalpakket selecteren.

Een taalpakket selecteren

  1. Klik boven aan de pagina op de koppeling voor het algemene navigatiemenu (de pijl naast uw naam in de paginakop).
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Persoonlijke gegevens.
  4. Klik op Persoonlijke instellingen wijzigen.
  5. Selecteer een taalpakket in de lijst.
  6. Klik op Verzenden.

De tool Spellingcontrole en taalpakketten

De tool Spellingcontrole ondersteunt Engels (Verenigde Staten), Engels (Groot-Brittannië), Frans en Spaans. De tool Spellingcontrole werkt niet met andere taalpakketten. Als een taalpakket niet wordt herkend door de tool Spellingcontrole, wordt een ondersteunde woordenlijst gebruikt.