Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Aanmelden bij Blackboard Learn

Als u wilt gaan werken met Blackboard Learn, moet u zich eerst aanmelden. U ontvangt hiervoor van de school een URL, een gebruikersnaam en een wachtwoord.

het is mogelijk dat u direct wordt omgeleid naar het tabblad Mijn instituut. In dat geval kunt u zich ook aanmelden via een knop in het kopframe of een speciale portaalmodule.

Wachtwoorden bieden toegang tot persoonlijke gegevens. U moet om veiligheidsredenen wachtwoorden niet delen met anderen.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik me niet kan aanmelden?

Neem contact op met de helpdesk van uw school. Als u niet weet hoe u contact kunt opnemen met de helpdesk, raadpleegt u de website van uw school of zoekt u op internet naar de naam van uw school + Blackboard + help of ondersteuning.

Wat is de toegangspagina?

Via de toegangspagina worden gebruikers verwelkomd. Bovendien bevat deze pagina een aanmeldingsknop voor toegang tot Blackboard Learn. Toegangspagina's worden aangepast door uw school. U moet een geldige gebruikersnaam en een geldig wachtwoord hebben om u te kunnen aanmelden.

Als de toegangspagina niet wordt weergegeven, kunt u zich ook aanmelden via een knop in het kopframe of een speciale portaalmodule.

cookies moeten zijn ingeschakeld in de webbrowser. Dit kunt u doen via het menu met instellingen van uw browser.

afbeelding bij de tekst

  1. Aanmelden: gebruik deze functie om u aan te melden bij Blackboard Learn.
  2. Tekstgrootte wijzigen: hulp weergeven voor het wijzigen van de tekstgrootte in de browser.
  3. Instelling hoog contrast: hiermee kan de weergave worden aangepast voor gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen. Geef aan of u de instellingen voor hoog contrast van het besturingssysteem wilt gebruiken of de ingebouwde stijlen van Blackboard.
  4. Een nieuwe account maken: klik hierop om een account te maken voor Blackboard Learn.
  5. Cursuscatalogus weergeven: hier kunt u de cursussen bekijken die relevant zijn voor uw studieprogramma.
  6. Als gast rondkijken: Hiermee kunnen gebruikers zonder systeemaccount rondkijken in Blackboard Learn. Het is mogelijk dat u als gast de catalogus en cursussen kunt bekijken, maar een gastgebruiker heeft nooit volledige toegang tot een cursus.

Hoe kan ik me aanmelden?

  1. Typ uw gebruikersnaam.
  2. Typ uw wachtwoord. Het maximum aantal tekens is 32. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.
  3. Klik op Aanmelden.

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

U wordt omgeleid naar het tabblad Mijn instituut.