Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Mijn Blackboard

Alles wat u nodig hebt voor uw Blackboard-ervaring bevindt zich op één toegankelijke locatie. Mijn Blackboard biedt snelle en eenvoudige toegang tot kritieke en tijdige informatie over uw school, cursussen en klasgenoten. Via Mijn Blackboard kunt u zien hoe u het doet in alle cursussen waarin u bent ingeschreven, cijfers bekijken, herinneringen ontvangen van opdrachten die ingediend moeten worden, en nog veel meer.

Als u de persoonlijke gegevens, het wachtwoord of de instellingen niet kunt wijzigen, heeft de school mogelijk ingesteld dat dit niet is toegestaan binnen Blackboard Learn. Aangezien Blackboard Learn gegevens vaak deelt met andere systemen binnen de onderwijsinstelling, zoals de administratie, kan het zijn dat uw gegevens overal hetzelfde moeten zijn. In dit geval worden op uw school andere procedures gehanteerd voor het aanpassen van uw gegevens. Neem contact op met uw school voor meer informatie.

Mijn Blackboard-tools

Mijn Blackboard-tools
Tools Beschrijving
 

Bb Home: De Bb Home biedt u een overzicht van de items die ingediend moeten worden en recent beoordeeld werden. Plaats uw muisaanwijzer over Bekijken om uw cijfer weer te geven. De Bb Home geeft de vijf meest recente activiteiten die relevant zijn voor u.

Als uw school de berichtenfunctie heeft ingeschakeld, ziet u hier ook alle ongelezen berichten.

  Mijn agenda: Bekijk alles wat ingediend moet worden en krijg herinneringen over wanneer u het moet uitvoeren. Zie Agenda voor meer informatie.
 

Berichten: Deze pagina toont de laatste berichten en organisaties waarin u bent ingeschreven en volgt. U kunt bijvoorbeeld zien wanneer een klasgenoot een blogbericht plaatst in uw cursus.

Als uw school de tools Mensen en Ruimten heeft ingeschakeld, ziet u ook de nieuwste berichten van de mensen en ruimten die u volgt.

  Updates: Bekijk een lijst met meldingen van belangrijke gebeurtenissen en informatie. U kunt bijvoorbeeld zien wanneer een opdracht werd beoordeeld. Zie Over de pagina Updates voor meer informatie.
  Mijn cijfers: Bekijk uw cijfers voor iedere opdracht, toets of activiteit in al uw cursussen. Sorteer de cijfers op datum of cursus. Zie Mijn cijfers voor meer informatie.
  Homepage
  Help: Ga naar Behind the Blackboard voor handleidingen, zelfstudies, enzovoort.

Sociale community van Mijn Blackboard

Identiteit en aanwezigheid vormen een belangrijk onderdeel van deelname aan leeractiviteiten. Met Mijn Blackboard kunt u een online-identiteit creëren, andere gebruikers zoeken en hiermee communiceren, en deelnemen aan samenwerkingsprojecten met groepen en medecursisten.

Als u deze tools niet ziet, heeft uw school deze niet ingeschakeld.

Sociale community van Mijn Blackboard
Tools Beschrijving
  Profiel: In een profiel kunt u uw persoonlijke identiteit delen met uw academisch netwerk. De pictogramafbeelding wordt vervangen wanneer u uw avatar bijwerkt. Zie Profielen voor meer informatie.
  Mensen: Zoek en communiceer met medestudenten, klasgenoten en cursusleiders. Zie De tool Mensen voor meer informatie.
  Berichten: Hiermee kunt u berichten sturen naar gebruikers buiten de cursus. Zie Berichten voor meer informatie.
  Ruimten: Met deze tool kunt u samenwerken en communiceren met anderen in uw academische netwerk. Zie Ruimten voor meer informatie.