Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Het tabblad Cursussen

Het tabblad Cursussen bevat tools en koppelingen naar inhoud. Diverse modules bevatten informatie afkomstig uit cursussen die specifiek is voor elke gebruiker. De school kan de namen van tabbladen wijzigen.

Cursusinschrijvingen

Cursusinschrijvingen worden door de school afgehandeld. Als u zich hebt ingeschreven voor een cursus maar u de cursus niet in de cursuslijst ziet staan, of als u bent ingeschreven voor de verkeerde cursus, neemt u contact op met de school.

U kunt oude of overbodige cursussen niet verwijderen, maar wel verbergen.

de school bepaalt alle opties in Blackboard Learn, dus ook of u modules kunt aanpassen. Als u de onderstaande stappen niet kunt uitvoeren, overlegt u met de school.

Een cursus verbergen in de lijst

  1. Klik op het pictogram voor het beheren van de instellingen van Mijn cursussen. Dit pictogram verschijnt wanneer u de muisaanwijzer over de module beweegt.
  2. Zoek de rij voor de cursus die u wilt verbergen en schakel het selectievakje in de kolom Cursusnaam uit.
  3. Zorg dat alle selectievakjes in de rij van die cursus zijn uitgeschakeld.
  4. Herhaal dit voor alle cursussen die u wilt verbergen.
  5. Klik op Verzenden.

    als u cursussen wilt verbergen in een module op een ander tabblad, zoals de module Mijn cursussen op het tabblad Mijn instituut, kunt u deze instructies volgen voor die modules.

Het tabblad Cursussen

  1. Cursus zoeken: u kunt zoeken naar een cursus en de cursus inzien, als dit is toegestaan. Typ een of meer trefwoorden in het vak en klik op Start. De resultaten worden weergegeven op de pagina Bladeren door cursuscatalogus.
  2. Cursuslijst: via deze lijst hebt u toegang tot elke cursus waarbij u bent ingeschreven of waarvan u de cursusleider bent. Als u bijvoorbeeld een student bent in twee cursussen en een onderwijsassistent in één cursus, is de cursuslijst opgesplitst in de cursussen waarbij u bent ingeschreven en de cursus waarvoor u een onderwijsassistent bent.
  3. Cursuscatalogus: u kunt in de catalogus zoeken naar cursussen of organisaties. Selecteer een koppeling voor een categorie of klik op Bladeren door cursuscatalogus om de zoekopdracht te starten. Op de pagina Bladeren door cursuscatalogus kunt u de zoekresultaten beperken door te zoeken op naam, ID, beschrijving of cursusleider. Typ een of meer trefwoorden in het vak en klik op Start om de zoekresultaten weer te geven.

Als uw school beschikt over een licentie voor Community Engagement, bevat de organisatiecatalogus een overzicht van alle organisaties op de school in gedefinieerde categorieën, zoals organisatietype of semesterbeschikbaarheid.

Gastgebruikers kunnen bladeren in de catalogus en een voorbeeld van cursussen weergeven. Gasten hebben geen toegang tot de gehele cursus. Cursusleiders bepalen of gebruikers een voorbeeld mogen bekijken van een cursus voordat zij zich inschrijven.

Het is mogelijk dat uw school een andere catalogus gebruikt of helemaal niet werkt met een catalogus.