Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Werken met modules

Modules zijn heel handig om te zien wat er allemaal gebeurt in een cursus, maar ook om met één muisklik toegang te krijgen tot veelgebruikte tools. Modules hebben verschillende eigenschappen die door de school worden ingesteld. U kunt modules altijd minimaliseren en soms verwijderen. Er zijn echter bepaalde modules die altijd moeten worden weergegeven. Het is ook mogelijk dat de school toestemming heeft gegeven de inhoud van de modules te bewerken.

Module-inhoud bewerken

Als u informatie voor een bepaalde module wilt wijzigen, klikt u boven aan de module op het pictogram Beheren.

Een module minimaliseren

Klik om de pijl-rechts boven aan een module File:nl-nl/Learn/9.1_SP_12/Student/050_Tabs_and_Modules/004_Working_With_Modules/carat_icon.png om deze te minimaliseren. Klik om de pijl-rechts boven aan een module File:nl-nl/Learn/9.1_SP_12/Student/050_Tabs_and_Modules/004_Working_With_Modules/left_carat_icon.png om deze te maximaliseren.

Een module openen in een nieuw venster

Klik boven aan een module op het pictogram met twee venstertjes File:nl-nl/Learn/9.1_SP_12/Student/050_Tabs_and_Modules/004_Working_With_Modules/new_window_icon.png om de module in een afzonderlijk venster te openen. Als dit pictogram niet wordt weergegeven, is deze optie niet beschikbaar voor de module.

Een module verwijderen

Klik op de (X) boven aan een module om de module te verwijderen. Klik op OK om de bewerking te bevestigen. De module wordt alleen van het tabblad verwijderd, niet uit het systeem. U kunt verwijderde modules terughalen met de functie Module toevoegen op de actiebalk. Modules zonder X kunnen niet worden verwijderd.