Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Cursussen en inhoud

Cursussen bevatten inhoud en tools voor een optimale leerervaring. De cursusleider beheert de cursus via het cursusmenu en het configuratiescherm. Alle functies voor het beheren van cursussen zijn toegankelijk via koppelingen in het configuratiescherm. Het configuratiescherm bevindt zich onder het cursusmenu en is alleen toegankelijk voor gebruikers met een van de volgende gedefinieerde cursusrollen: cursusleider, Onderwijsassistent, Beoordelaar, Cursusbouwer of Beheerder.

Een cursusleider is verantwoordelijk voor het beheren van de cursus, terwijl de school standaardinstellingen kan opgeven om de toegang tot bepaalde functies en tools te beperken of te vereisen.

Een cursus bestaat uit het cursusmenu en een inhoudsframe. Het cursusmenu bevat koppelingen naar inhoud en tools, terwijl het inhoudsframe de gekozen functie bevat.

  1. Paginakop: gelijk aan de paginakoptekst bij het aanmelden, waaronder de tabbladen Mijn instituut en Cursussen. Uw school kan tabbladen een andere naam geven.
  2. Cursusmenu: het toegangspunt voor alle cursusinhoud die is toegevoegd door een cursusleider.
  3. Inhoudsframe: hierin wordt de geselecteerde tool of het geselecteerde inhoudsgebied weergegeven. Wanneer een gebruiker een cursus opent, wordt standaard de startpagina weergegeven. De eerste pagina die u ziet, wordt gekozen door de cursusleider en wordt het cursusbeginpunt genoemd.