Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Opdrachtcijfers

Opdrachten krijgen niet automatisch een cijfer. Elke opdracht moet worden beoordeeld door de cursusleider. De informatie van de cursusleider kunt u bekijken op de pagina Mijn cijfers of op de pagina Controleer het overzicht van verzendingen van de opdracht.

De pagina Mijn cijfers openen binnen de cursus

  1. Klik in het cursusmenu op Tools.
  2. Selecteer op de pagina Tools  Mijn cijfers.

De pagina Mijn cijfers openen van buiten de cursus

  1. Klik op het tabblad Mijn instituut op Mijn cijfers in het paneel Tools.
  2. Klik op de pagina Mijn cursussen/organisaties op de naam van de cursus.

Het cijfer bekijken

Als de opdracht niet is beoordeeld, bevat de kolom Cijfer een symbool om de status aan te geven. Als de opdracht is ontvangen en beoordeeld, ziet u het cijfer in de kolom Cijfer. Als u meer informatie wilt, klikt u op de koppeling om de pagina Controleer het overzicht van verzendingen van de opdracht weer te geven.

Deze pagina bevat de volgende informatie:

  • Feedback van cursusleider: hier ziet u het cijfer en eventuele feedback van de cursusleider.
  • Bijgevoegde bestanden: hier ziet u koppelingen voor het openen of downloaden van bestanden die door u of de cursusleider zijn bijgevoegd. De cursusleider kan bijvoorbeeld opmerkingen hebben toegevoegd aan een bestand dat u voor de opdracht hebt meegestuurd.

Als de cursusleider een rubriek heeft gebruikt voor de beoordeling en deze beschikbaar heeft gesteld aan studenten, klikt u op Rubriek weergeven om gedetailleerde informatie voor cijfertoekenning te lezen.

Inline een beoordeelde opdracht bekijken

U kunt uw cijfer en eventuele aantekeningen van uw cursusleider bij uw ingediende opdracht rechtstreeks bekijken vanuit de opdracht zonder het bestand te downloaden.

Als u geen inline viewer kunt zien, heeft uw school dat niet ingeschakeld.

Ondersteunde indelingen voor inline viewing

Wanneer u een document indient vanuit een opdracht, wordt dat document geconverteerd naar een indeling die geschikt is voor de webbrowser. Enkele voorbeelden van documenttypen die kunnen worden geconverteerd: Word (DOC, DOCX), PowerPoint (PPT, PPTX), Excel (XLS, XLSX) en PDF.

Het geconverteerde document wordt weergegeven in een viewer op de pagina Poging voor opdracht. De opmaak en ingesloten afbeeldingen van het oorspronkelijke document blijven behouden tijdens de conversie.

De viewer wordt ondersteund door huidige versies van Firefox, Chrome, Safari en Internet Explorer. Er is geen invoegtoepassing of andere toepassing nodig.

Als u een bestand hebt geüpload dat niet wordt ondersteund door de inline viewer, wordt de viewer niet weergegeven.