Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Werkstroommodellen delen

Bepaalde gebruikers van Content Management kunnen werkstroommodellen delen met andere gebruikers. Gebruikers moeten beschikken over machtigingen, gebaseerd op hun rol binnen de instelling, om een werkstroommodel te kunnen delen.

Een werkstroommodel delen

Ga als volgt te werk om een werkstroom te delen met andere gebruikers van Inhoudsbeheer:

  1. Kies Delen in het contextmenu voor het werkstroommodel.
  2. Klik op de optie Ja om de werkstroom te delen.
  3. Geef aan hoeveel rollen deze werkstroom kunnen gebruiken:
    • Klik op de optie Iedereen om de werkstroom te delen met alle gebruikersrollen.
    • Klik op de optie Geselecteerde rollen om de werkstroom te delen met bepaalde gebruikersrollen.
  4. Selecteer een rol en klik op de knop Pijl-rechts om de rol te verplaatsen naar de lijst Geselecteerde rollen. Als u een rol wilt verwijderen uit de lijst Geselecteerde rollen, selecteert u een rol en klikt u op de knop Pijl-links om de rol terug te verplaatsen naar de lijst Te selecteren rollen.
  5. Klik op Verzenden als u klaar bent.

Een gedeelde werkstroom verwijderen

Het verwijderen van een gedeeld werkstroommodel betekent dat de gebruikers waarmee het model was gedeeld geen werkstromen meer kunnen maken op basis van het model. De bewerking heeft echter geen invloed op werkstromen die al in uitvoering zijn.

  1. Kies Delen in het contextmenu voor het werkstroommodel.
  2. Klik op de optie Nee om de werkstroom niet langer te delen.
  3. Klik op Verzenden als u klaar bent.