Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Verbeteringen van Grade Center

Grade Center is op verschillende punten verbeterd in Service Pack 14:

  • Volgorde en ontwerp van Mijn cijfers aangepast – De pagina bevat een nieuwe standaardoptie voor de volgorde waarin cijfers worden weergegeven.
  • Instelling “Score toekennen aan pogingen met” definiëren vanaf de pagina “Opties” – Dit is een verbetering in de werkstroom om er zeker van te zijn dat cursusleiders deze instelling niet over het hoofd zien en eenvoudig kunnen vinden voor tools die meerdere pogingen ondersteunen.
  • Correctie van totaal aantal punten voor toetsen – Deze verbetering speelt in op verschillende verwante mogelijkheden voor cursusleiders, die allemaal te maken hebben met het totale aantal punten dat kan worden gehaald voor toetsen en de mogelijkheid om dit aantal punten aan te passen.
  • Cijferbeoordelingsschema's hoger dan 100% – Deze verbetering maakt het mogelijk om schemapercentages hoger dan 100% te hanteren.

Volgorde en ontwerp van Mijn cijfers aangepast

Er zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd:

  • Via de vervolgkeuzelijst Sorteren op kunnen studenten de volgorde wijzigen op cursus, laatste activiteit of einddatum. Items worden standaard gesorteerd op cursus, wat betekent dat de items worden weergegeven in de volgorde waarin de cursusleiders ze heeft gerangschikt in Grade Center.
  • Studenten kunnen de weergegeven items beperken door een keuze te maken uit Alle, Beoordeeld, Aanstaand en Verzonden. Als ze bijvoorbeeld Beoordeeld selecteren, worden alleen rijen weergegeven die zijn beoordeeld door de cursusleider.
  • De tekstgrootte en rijafstand zijn verkleind, waardoor er meer informatie tegelijk op de pagina kan worden weergegeven. Feedback wordt inline weergegeven, zodat de student niet extra hoef te klikken. De feedback kan rechtstreeks op de pagina worden gelezen.

Zie Mijn cijfers voor meer informatie.

Score toekennen aan pogingen met

De vervolgkeuzelijst Score toekennen aan pogingen met is toegevoegd aan de pagina's Toetsopties en Opdracht maken

Correctie van totaal aantal punten voor toetsen

In een eerdere release is een wijziging doorgevoerd in kolommen in Grade Center die automatisch worden toegevoegd om toetsresultaten weer te geven. In deze release hebben we functionaliteit toegevoegd waarmee gebruikers het totale aantal mogelijke punten voor een toets kunnen aanpassen zonder dat dit gevolgen heeft voor de integriteit van de wijziging uit de eerdere release.

Cijferbeoordelingsschema's hoger dan 100%

Er geldt nu geen limiet meer voor de hoogste waarde in een cijferbeoordelingsschema. Dit betekent dat de cursusleider het percentage kan instellen op 150%, 200% of ieder ander percentage hoger dan 100%. 

Meer informatie

Zie Grade Center en Mijn cijfers voor meer informatie.