Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

De standaardinhoud van tabbladen beheren

De modules worden weergegeven met selectievakjes in de kolommen Weergegeven en Vereist. Modules in de kolom Weergegeven kunnen door gebruikers worden weergegeven of verborgen. De modules in de kolom Vereist worden altijd weergegeven.

Standaardinhoud beheren

 1. Ga naar het configuratiescherm voor systeembeheer en klik onder Communities op Tabbladen en modules.
 2. Klik op Tabbladen.
 3. Klik in het contextmenu van het tabblad op Standaardinhoud. In de volgende tabel worden de beschikbare taken beschreven.
  Beschikbare velden voor standaardinhoud
  Bewerking . . Optie . .
  Module toewijzen die moet worden weergegeven op het tabblad Schakel in de kolom Weergegeven het selectievakje in voor modules die verplicht op het tabblad moeten worden weergegeven. Een ingeschakeld selectievakje geeft aan dat de module op het tabblad wordt weergegeven. Klik nog een keer op het selectievakje om een module van het tabblad te verwijderen.
  Module verplicht weergeven op het tabblad Schakel in de kolom Vereist het selectievakje in voor modules die verplicht op het tabblad moeten worden weergegeven. Een ingeschakeld selectievakje geeft aan dat de module altijd op het tabblad wordt weergegeven. Klik nog een keer op het selectievakje om in te stellen dat modules niet vereist zijn.
  De plaatsing van de modules en de stijl op het tabblad bepalen

  Standaardopmaak in de instructies boven aan de pagina. De pagina Standaardopmaak wordt weergegeven.

 4. Klik op Verzenden.