Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

URL-module

URL-modules tonen de inhoud van webpagina's van buiten het systeem. Via deze pagina kunt u de URL van de webpagina opgeven. De inhoud van de URL wordt in de module weergegeven. URL-modules moeten worden getest voordat deze beschikbaar worden gemaakt om te zorgen dat de inhoud juist wordt weergegeven in een module.

URL-modules verschillen van webkoppelingsmodules omdat in URL-modules de werkelijke inhoud van de URL weergeven in plaats van een koppeling.

Een URL-module wijzigen

 1. Ga naar het configuratiescherm voor systeembeheer en klik bij Communities op Tabbladen en modules.
 2. Klik op Modules.
 3. Open het contextmenu van de URL-module.
 4. Klik op Inhoud bewerken. In de volgende tabel worden de beschikbare opties beschreven.
  Opties voor URL-module
  Optie Beschrijving
  URL De URL die hier wordt ingevoerd, geeft de webpagina aan die in de module wordt weergegeven. De URL moet volledig worden ingevoerd. Bijvoorbeeld: http://www.blackboard.com, en niet www.blackboard.com of blackboard.com.
  Maximum aantal uren in cache Selecteer het aantal uren (of dagen) dat de webpagina in het cachegeheugen blijft staan. Bijvoorbeeld: wanneer dit ingesteld is op 12 uur, wordt de module-inhoud van de URL elke 12 uur vernieuwd.
  Cache vernieuwen bij verzenden Schakel dit selectievakje in om het cachegeheugen direct te vernieuwen nadat u op Verzenden klikt. Wanneer dit selectievakje niet is ingeschakeld, wordt het geheugen vernieuwd na het volgende geplande vernieuwingsinterval.
 5. Klik op Verzenden.