Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Tools en acties aanpassen

Informatie over tools en acties

Elke vorm van activiteit binnen Content Collection wordt als een actie of tool aangemerkt. Een actie wordt uitgevoerd op een item dat is opgeslagen in Content Collection, bijvoorbeeld kopiëren, verplaatsen of verwijderen. Een tool is een bewerking of een reeks acties en wordt weergegeven in het Content Collection-menu (het linkerframe van de browser). Voorbeelden van tools zijn portfolio's en de catalogus met leerobjecten.

Tools en acties aanpassen

Tools en acties kunnen in het hele systeem worden aangepast en beheerd. In onderstaande tabel staan tools en acties, hun locatie in Content Collection en de manier waarop hun uiterlijk kan worden aangepast.

Tool of actie Locatie Weergaveopties aanpassen
eReserves Submap van de map Bibliotheek in het gedeelte met de standaardnaam Instellingsinhoud. Naam van snelkoppeling wijzigen.
Catalogus met leerobjecten Werkset in het Content Collection-menu Naam van snelkoppeling en tool wijzigen. Kleur van koptekst en tekst kiezen.
Portfolio's Werkset in het Content Collection-menu Naam van snelkoppeling en tool wijzigen. Kleur van koptekst en tekst kiezen.
Virtuele vaste schijf Eerste gebied in het Content Collection-menu, met de standaardnaam Mijn inhoud Naam van snelkoppeling en tool wijzigen. Kleur van koptekst en tekst kiezen.
Actiebalkfuncties (tien bewerkingen) Actiebalk boven de inhoudslijst U kunt instellen dat elke functie wordt weergegeven, zoals Webmappen/Gedeelde locaties, Items toevoegen, Mappen toevoegen, Kopiëren, Verplaatsen, Verwijderen, Werkstroom, Items per e-mail, Items als bladwijzers en Items downloaden.