Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Privacyinstellingen configureren

Gebruikers kunnen aangeven of hun gegevens openbaar mogen worden gemaakt in het gebruikersregister van Blackboard Learn. Via de pagina Privacyinstellingen kunnen beheerders bepalen of de gekozen privacyinstellingen van gebruikers worden gerespecteerd tijdens zoekacties door gebruikers in Content Collection.

Privacyinstellingen configureren

  1. Klik in het configuratiescherm voor systeembeheer, in het gedeelte Inhoudsbeheer, op Instellingen voor inhoudsbeheer.
  2. Klik op Privacyinstellingen.
  3. Selecteer Ja of Nee om aan te geven of de privacyinstellingen die gebruikers hebben ingesteld voor het gebruikersregister al dan niet worden gerespecteerd. Als u Ja selecteert, worden gebruikers die ervoor kiezen niet te worden opgenomen in het gebruikersregister, niet weergegeven tijdens zoekacties in Content Collection. Als u Nee selecteert, worden gebruikers die ervoor kiezen niet te worden opgenomen in het gebruikersregister, wel weergegeven tijdens zoekacties in Content Collection. Als een gebruikersnaam niet wordt weergegeven in de resultaten van een zoekopdracht naar gebruikers in Content Collection, controleer dan de instellingen op deze pagina en de door de gebruiker geselecteerde privacyinstellingen.