Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Aanmelden bij Learn

Als u wilt gaan werken met Blackboard Learn, moet u zich eerst aanmelden. U ontvangt hiervoor van de instelling een URL, een gebruikersnaam en een wachtwoord.

het is mogelijk dat u direct wordt omgeleid naar het tabblad Mijn instituut. In dat geval kunt u zich ook aanmelden via een knop in het kopframe of een speciale portaalmodule.

Wachtwoorden bieden toegang tot persoonlijke gegevens. Om veiligheidsredenen moet u wachtwoorden niet delen met anderen. Zie Wachtwoord vergeten? als u uw wachtwoord bent vergeten. Zie Uw wachtwoord wijzigen als u uw wachtwoord wilt wijzigen.

Aanmelden bij Blackboard Learn

  1. Typ uw gebruikersnaam.
  2. Typ uw wachtwoord. Het maximum aantal tekens is 32. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.
  3. Klik op Aanmelden.

U wordt omgeleid naar het tabblad  Mijn instituut .

File:nl-nl/Learn/Sandbox/nl-nl/Learn/9.1_SP_12_and_SP_13/Student/060_Logging_In_to_Blackboard_Learn/question_mark_teal_square.png  Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik me niet kan aanmelden?

Neem contact op met de helpdesk van uw instelling. Als u niet weet hoe u contact kunt opnemen met de helpdesk, raadpleegt u de website van uw instelling of zoekt u op internet naar de naam van uw instelling + Blackboard + help of ondersteuning.

Wat is de toegangspagina?

Via de toegangspagina worden gebruikers verwelkomd. Bovendien bevat deze pagina een aanmeldingsknop voor toegang tot Blackboard Learn. Toegangspagina's worden aangepast door uw instelling. U moet een geldige gebruikersnaam en een geldig wachtwoord hebben om u te kunnen aanmelden.

Als de toegangspagina niet wordt weergegeven, kunt u zich ook aanmelden via een knop in het kopframe of een speciale portaalmodule.

cookies moeten zijn ingeschakeld in de webbrowser. Dit kunt u doen via het menu met instellingen van uw browser.

  1. Aanmelden: gebruik deze functie om u aan te melden bij Blackboard Learn.
  2. Tekstgrootte wijzigen: hulp weergeven voor het wijzigen van de tekstgrootte in de browser.
  3. Instelling hoog contrast: hiermee kan de weergave worden aangepast voor gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen. Geef aan of u de instellingen voor hoog contrast van het besturingssysteem wilt gebruiken of de ingebouwde stijlen van Blackboard.
  4. Een nieuwe account maken: klik hierop om een account te maken voor Blackboard Learn.
  5. Cursuscatalogus weergeven: hier kunt u de cursussen bekijken die relevant zijn voor uw studieprogramma.
  6. Als gast rondkijken: Hiermee kunnen gebruikers zonder systeemaccount rondkijken in Blackboard Learn. Het is mogelijk dat u als gast de catalogus en cursussen kunt bekijken, maar een gastgebruiker heeft nooit volledige toegang tot een cursus.

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

U wordt omgeleid naar het tabblad Mijn instituut.

Hoe kan ik me afmelden?

Klik op de knop Afmelden ( File:nl-nl/Learn/Sandbox/nl-nl/Learn/9.1_SP_12_and_SP_13/Student/060_Logging_In_to_Blackboard_Learn/login_button.png ) in de rechterbovenhoek van de pagina.