Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Digitale inhoud van Blackboard

Eindelijk een compleet systeem voor het beheren van online cursussen dat u de gelegenheid biedt zelf het ontwerp van uw cursussen te bepalen. U bepaalt welke inhoud en tools u gebruikt, waarna deze op een krachtige manier in uw cursus worden geïntegreerd.

Alles wat u nodig hebt op één plek

Wat eerst afzonderlijke informatiebronnen waren, inhoud van uitgevers, inhoud gemaakt door cursusleiders van open bronnen, gedrukt materiaal, digitale inhoud en het LMS, wordt nu binnen één platform aangeboden. Dit betekent dat u nu snel en gemakkelijk rijke digitale inhoud kunt integreren; gewoon rechtstreeks vanuit het cursusbeheersysteem Blackboard Learn.

  • Toegang tot onbeperkte inhoudsbronnen over de hele wereld
  • De mogelijkheid om snel en efficiënt cursussen te bouwen
  • Krachtige studietools waardoor studenten nog enthousiaster worden
  • De mogelijkheid om de prestaties van studenten te verbeteren door in te spelen op de verschillende leermodaliteiten
  • De mogelijkheid om eenvoudig ideeën en inhoud uit te wisselen met collega's

Commerciële inhoud

Blackboard biedt hoogwaardige educatieve inhoud van allerlei uitgevers die is getest en in de praktijk is bewezen, zoals:

De samenwerking met Vital Source Technologies betekent dat Blackboard klanten toegang kan bieden tot e-textbooks van meer dan 300 uitgevers over de hele wereld via VitalSource® Bookshelf®.

Door de community gegenereerde inhoud

Doe uw voordeel met de bijdragen van collega's en deel uw eigen inhoud. Wissel innovatieve ideeën en inhoud uit. Met een paar muisklikken kunt u inhoud vinden die door de community is gemaakt en deze
integreren in cursussen.

Door cursusleiders gegenereerde inhoud

Zet de kracht van het Blackboard Learn-platform in om uw eigen inhoud te maken, inclusief podcasts, video's en webinars. Maak eenvoudig gebruik van bronnen uit bijvoorbeeld YouTube, Flickr en SlideShare. Deel uw aangepaste cursus met collega's, ook als die een ander LMS gebruiken.