Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Prestaties van studenten

U kunt de activiteit van studenten opvolgen, zoals aanwezigheid, in uw cursussen. Blackboard Learn heeft verschillende tools om aanmeldingen van studenten, de tijd die ze in de cursus hebben doorgebracht en welke pagina's in e cursus zij openen, bij te houden.

  • Retention Center: Het Retention Center biedt een handige manier om te zien welke studenten in uw cursus risico lopen. Zie Retention Center voor meer informatie.
  • Cursusrapporten: Met cursusrapporten krijgt u een nauwkeurig beeld van de studentenactiviteit in uw cursus. Daartoe behoren gegevens over welke studenten uw cursus openen en wanneer. Zie Cursusrapporten voor meer informatie.
  • Prestatieoverzicht: De tool Prestatieoverzicht is een overzichtsvenster met alle typen gebruikersactiviteiten in een cursus. Zie Het prestatieoverzicht voor meer informatie.
  • Doelen: instellingen kunnen demonstreren dat hun programma's en leerplan effectief zijn door cursusinhoud en -activiteiten af te stemmen op doelen in Blackboard Learn. Zie Doelen voor meer informatie.
  • Prestaties: met de tool Prestaties kunnen cursusleiders en cursusontwerpers criteria opstellen voor het belonen van studenten in de vorm van zowel badges als certificaten.  Zie Prestaties voor meer informatie.
  • Taken: de tool Taken kunt u gebruiken om projecten of activiteiten (taken) te ordenen door de taakprioriteit te definiëren en de taakstatus bij te houden. Zie Taken voor meer informatie.
  • De gebruikerskolom Laatst geopend: De kolom  Laatst geopend  is een van de standaardkolommen voor gebruikers en geeft aan wanneer een gebruiker de cursus het laatst heeft bezocht. Zie Grade Center-kolommen voor meer informatie.