Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Content Collection

Als uw school beschikt over een licentie voor Inhoudsbeheer, kunnen cursusleiders inhoud opslaan, delen en publiceren binnen persoonlijke gebruikersmappen, cursusmappen en instellingsmappen. De inhoud is dan via Content Collection beschikbaar in alle cursussen in Blackboard Learn. Er kunnen koppelingen worden gemaakt naar bestanden en portfolio's verschillende gebieden in een cursus en items uit een cursus kunnen worden toegevoegd aan een map in Content Collection.

Content Collection is beschikbaar als het tabblad Content Collection wordt weergegeven in de gebruikersinterface van Blackboard Learn.

Cursusbestanden versus Content Collection

Cursusbestanden is de opslaglocatie voor bestanden van alle cursussen van Blackboard Learn. Als uw instelling echter beschikt over een licentie voor Content Management, heeft de opslaglocatie de naam Content Collection.

Het eerste gedeelte van het configuratiescherm geeft aan waar uw bestanden worden opgeslagen. Klik op  Bestanden  om het gedeelte uit te vouwen en klik op een cursus-ID om het gebied Cursusbestanden voor die cursus te openen in het inhoudsframe.

Cursusbestanden

  • Inhoud wordt per cursus opgeslagen.
  • U kunt geen inhoud in meerdere cursussen delen.
  • Studenten kunnen geen bestanden opslaan of delen.

Zie Cursusbestanden voor meer informatie.

Content Collection

  • U kunt inhoud opslaan voor meerdere cursussen die u geeft.
  • U kunt inhoud delen in meerdere cursussen en met andere gebruikers.
  • Studenten kunnen bestanden opslaan of delen.