Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Items van Content Collection exporteren/importeren en archiveren/herstellen

Bij het exporteren of archiveren van een cursus in Blackboard Learn, worden koppelingen naar bestanden van Content Collection meegenomen. Na het importeren of herstellen van een pakket, worden deze koppelingen opgenomen in de inhoud. Het gedrag van deze koppelingen is afhankelijk van de status van de items in Content Collection.

Items blijven behouden in Content Collection

Wanneer de items zijn opgeslagen op dezelfde locatie binnen Content Collection, werken de koppelingen naar deze items in de cursus goed. Cursusleiders moeten de machtigingen voor deze items controleren omdat deze mogelijk moeten worden aangepast. Machtigingen voor dit item moeten worden toegekend aan de lijst van cursusgebruikers, zodat alle gebruikers die zich voor deze cursus hebben ingeschreven, toegang hebben tot de items. Wanneer gebruikers geen machtigingen voor toegang tot het item hebben, wordt de melding Toegang geweigerd weergegeven wanneer zij op de koppeling klikken.

Items die zijn hersteld of geïmporteerd in een cursus zonder Content Collection

Wanneer een cursuspakket wordt hersteld of geïmporteerd in een cursus in Blackboard Learn en Content Collection niet is geïnstalleerd, worden alle koppelingen naar items van Content Collection verbroken in de geïmporteerde of herstelde cursus. Dit komt omdat een koppeling wordt opgeslagen naar elk item in de cursus, en niet de daadwerkelijke bestanden.

Cursusleiders moeten de koppelingen naar deze items verwijderen uit de cursus. Als de items toegankelijk zijn, kunnen ze worden toegevoegd aan Content Collection en vanuit de cursus opnieuw worden gekoppeld.

Wanneer Content Collection is verplaatst of verwijderd, doet het bovenstaande zich ook voor. Alle koppelingen naar items van Content Collection worden dan verbroken.