Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Cursuscatalogus

De cursuscatalogus geeft een overzicht van alle bronnen die worden aangeboden bij de instelling in gedefinieerde categorieën, zoals semester en onderwerp.

Als uw instelling beschikt over een licentie voor Community Engagement, geeft de organisatiecatalogus een overzicht van alle organisaties op de instelling in gedefinieerde categorieën, zoals organisatietype of semesterbeschikbaarheid.

Via de catalogus kunt u op trefwoord of een specifieke categorie zoeken naar cursussen of organisaties. De koppelingen in de catalogus tonen cursusleiderinformatie en een beschrijving van de cursus. U kunt zich mogelijk inschrijven voor een cursus, een voorbeeld van een cursus/organisatie weergeven of zich aanmelden bij een cursus/organisatie, afhankelijk van de manier waarop de instelling Blackboard Learn aanpast.

Het is mogelijk dat uw instelling een andere catalogus gebruikt of niet werkt met een catalogus.

Bladeren door de cursuscatalogus

Klik op de toegangspagina op Cursuscatalogus weergeven. U kunt zich ook aanmelden en het tabblad Cursussen of Communities weergeven om het overzicht te bekijken.

  1. Catalogus zoeken: gebruik de vervolgkeuzelijsten om de zoekopdracht via parameters te beperken.
  2. Start: klik op Start om te zoeken naar een cursus.
  3. Tekstboeken weergeven: Klik hierop om in een nieuw venster tekstboeken voor een cursus te bekijken.

Een cursus bekijken als gastgebruiker

Klik op de koppeling naar een cursus om deze te bekijken als gast. Gasten hebben geen toegang tot de gehele cursus.

De cursusleider bepaalt of u een voorbeeld mag bekijken van een cursus voordat u zich inschrijft. Deze optie is niet voor alle cursussen beschikbaar.