Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Mensen

De tool Mensen is een centrale locatie waar u iedereen met een gebruikersprofiel kunt vinden en in contact kunt komen met mensen. Dit kan via bestaande connecties, zoals een cursus waarbij u samen bent ingeschreven of via nieuwe connecties.

U kunt de tool Mensen openen via het algemene navigatiemenu.

Als u de tool Mensen niet ziet, heeft uw instelling de tool niet ingeschakeld.

 1. Bladeren naar gebruikers van uw instelling en in uw cursussen. Via de profielkaart van een gebruiker kunt u het volledige profiel van de persoon bekijken, de gebruiker volgen of melden dat het profiel ongepaste inhoud bevat.
 2. Gebruikers bekijken waar u al mee verbonden bent:
  • Mijn academische netwerk: kijk wie er lid is van uw academische netwerk.
  • Iedereen: bekijk iedereen die een gebruikersprofiel heeft.
  • Uw instelling: bekijk de gebruikers die zijn ingeschreven in uw cursussen of organisaties. Als u opleidingen op meerdere instellingen volgt, kunt u de gebruikers zien uit alle cursussen en organisaties van Blackboard.
  • Mijn connecties: bekijk de gebruikers die u volgt en die u volgen.
  • Mijn ruimten: bekijk de gebruikers die lid zijn van de ruimten waarbij u betrokken bent.
 3. U kunt een voorbeeld van een gebruikersprofiel weergeven door met de muisaanwijzer over de avatar te gaan om de profielkaart weer te geven.
 4. U kunt zoeken naar specifieke gebruikers van een andere onderwijsinstelling of binnen uw academische netwerken door een naam, een tag uit hun profiel of een trefwoord in te voeren.