Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Inhoud verwijderen en hergebruiken

Inhoud verwijderen

Als u een item of map verwijdert, is het onderdeel niet meer beschikbaar in Content Collection. Verwijderde items kunnen niet worden teruggehaald.

Inhoud hergebruiken

Hergebruikte items of mappen worden naar de map Prullenbak verplaatst. Hergebruikte items kunnen worden teruggehaald.

De prullenbak moet wel eerst worden ingeschakeld door de instelling. Als dat niet het geval is, kunt u alleen de optie Verwijderen kiezen. Als de prullenbak is ingeschakeld, kunt u alleen de optie Hergebruiken kiezen.

De map Prullenbak wordt pas weergegeven nadat er minimaal één item of map is hergebruikt. Elke map voor gebruikers, cursussen, organisaties en instellingen bevat een map Prullenbak. Deze mappen zijn alleen beschikbaar als de instelling ze heeft ingeschakeld.

Inhoud verwijderen of hergebruiken

U kunt inhoud verwijderen of hergebruiken door de desbetreffende optie te kiezen in het contextmenu.

Hergebruikte inhoud terughalen

Klik op Herstellen in de lijst met opties onder de actiebalk. U wordt gevraagd de bewerking te bevestigen. Klik op OK om dat te doen. De inhoud wordt verplaatst naar de oorspronkelijke locatie.