Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Zoeken in portfolio's

U kunt de pagina Zoeken in portfolio's openen via de pagina Inhoud zoeken. Als een portfolio wordt gedeeld met een gebruiker of gebruikersgroep, kunt u met deze functie naar de portfolio zoeken.

U kunt een gehele portfolio zoeken of items die niet tot Content Collection behoren en die zijn opgenomen in een portfolio, bijvoorbeeld welkomstpagina's en itempagina's. U kunt niet zoeken op pagina's met sjabloonitems in een portfolio.

U kunt met de zoekfunctie voor portfolio's niet zoeken naar Content Collection-items waaraan wordt gekoppeld in een portfolio.

De functie Zoeken in portfolio's wordt voor alle gebruikers weergegeven als de portfoliofunctie beschikbaar is voor een gebruiker van Content Collection. Als dit niet het geval is, is de functie verborgen.

deze functie is alleen beschikbaar wanneer uw instelling de tool Portfolio's heeft ingeschakeld.

Velden op de pagina Zoeken in portfolio's

Net als bij andere zoekopdrachten verfijnt elk portfoliozoekveld de zoekactie. Alleen bestanden die voldoen aan alle zoekcriteria worden weergegeven in de zoekresultaten.

Zoekvelden
Veld Beschrijving
Gebruikersnamen van portfolio's Voer een of meer gebruikersnamen in of klik op Bladeren om gebruikers te zoeken. Alle portfolio's die door gebruikers zijn gemaakt en met u worden gedeeld, worden weergegeven
Naam of beschrijving Voer namen of beschrijvingen in voor de portfolio. U kunt ook gedeeltelijke namen en beschrijvingen invoeren. Als u meer dan een woord invoert, moet de naam of beschrijving van de portfolio (niet noodzakelijkerwijs beide) alle woorden in dezelfde volgorde bevatten. Alle portfolio's die voldoen aan de zoekcriteria en met u worden gedeeld, worden weergegeven.
Leerdoelen Voer leerdoelstellingen in. U kunt ook gedeeltelijke namen en beschrijvingen invoeren. Als u meer dan een woord invoert, moet de leerdoelstelling alle woorden in dezelfde volgorde bevatten.
Zoekopdracht opslaan als Sla de zoekcriteria op door een zoekopdrachtnaam in te voeren in het veld Deze zoekopdracht opslaan als. Klik vervolgens op Verzenden. De zoekopdracht wordt automatisch opgeslagen en is toegankelijk via de pagina Opgeslagen zoekopdrachten.

Deze zoekopdracht opslaan

Sla de zoekcriteria voor portfolio's op door een zoekopdrachtnaam in te voeren in het veld Deze zoekopdracht opslaan als. Klik vervolgens op Verzenden. De zoekopdracht wordt automatisch opgeslagen en is toegankelijk via de pagina Opgeslagen zoekopdrachten.

Zoekresultaten voor portfolio's

De resultaten van de zoekbewerking worden weergegeven op de pagina Zoekresultaten. Alleen portfolio's waarvoor de gebruiker een machtiging heeft, worden weergegeven. Klik op de titel van een portfolio om de portfolio te openen.