Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Mashup van gesproken tekst toevoegen aan een inhoudseditor

U kunt een gesproken bericht insluiten in andere inhoud door een mashup van gesproken tekst te maken in inhoud die ondersteuning biedt voor de inhoudseditor. U kunt bijvoorbeeld een mashup van gesproken tekst maken op een lege pagina, in een item, e-mail, discussieruimte, dagboek, toets of mededeling.

Studenten kunnen alleen mashups van gesproken tekst toevoegen aan opdrachten en discussieruimten, maar alleen als u deze functionaliteit hebt ingeschakeld.

 1. Ga naar cursusinhoud die ondersteuning biedt voor de inhoudseditor.
 2. Typ in de inhoudseditor de geschreven tekst voor het gesproken bericht.

  Het is raadzaam om andere inhoud te typen en aan te passen voordat u een gesproken bericht toevoegt. Als u het pictogram voor de mashup verplaatst, of de tekst aan weerszijden van het pictogram wijzigt, bestaat de kans dat de koppeling naar de applet voor het afspelen van de opname wordt verbroken.

 3. Plaats de cursor op de positie waar u een afspeelknop wilt toevoegen voor het gesproken bericht.
 4. Klik op Mashups en selecteer Blackboard Collaborate Gesproken tekst in de vervolgkeuzelijst. De pagina Gesproken tekst wordt geopend in een nieuw venster van de browser.

  De functie Mashups is niet zichtbaar in de eenvoudige modus van de inhoudseditor. Klik rechtsboven in de inhoudseditor op de knop met de dubbele punthaken (File:en-us/Learn/Building_Blocks/Blackboard_Collaborate_Voice_Authoring/020_Instructor/040_Add_Voice_Mashup/020_Add_a_Voice_Authoring_Mashup_to_a_Content_Editor/Content_Editor_Show_More_Button.png) om de functie Mashups weer te geven.

 5. Typ een beschrijvende titel voor de mashup van gesproken tekst.

 6. Gebruik de opname-applet om het bericht op te nemen:

  Zie Applets voor opnemen en afspelen voor meer informatie.

Om te luisteren naar het gesproken bericht in de inhoud, klikken gebruikers op de afspeelknop in de mashup.

Meer informatie

Lees de volgende onderwerpen voor meer informatie over het maken van cursusinhoud: