Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Functies voor gesproken tekst inschakelen

U kunt functies voor gesproken tekst in- of uitschakelen op de pagina Beschikbaarheid van tools. U kunt de functies voor uzelf beschikbaar maken in het menu Extra van het inhoudsgebied of aan iedereen in de cursus op de pagina Tools.

  1. Selecteer de cursus waarvoor u functies beschikbaar wilt maken.
  2. Klik in het configuratiescherm onder Aanpassen op Beschikbaarheid van tools.
  3. Schakel op de pagina Beschikbaarheid van tools de selectievakjes in van de functies die u wilt inschakelen. Als u een functie niet wilt inschakelen, moet u het bijbehorende selectievakje uitschakelen.
    • Om de functies voor gesproken tekst zelf te gebruiken bij het maken van cursusinhoud, schakelt u de functies in die onder aan de pagina worden vermeld: Gesproken tekst, Gesproken discussie, Gesproken e-mail), Gesproken podcast en Gesproken presentatie. Schakel de selectievakjes in de kolom Beschikbaar in inhoudsgebied in. De functies worden toegevoegd aan het menu Tools van inhoudsgebieden.
    • Om de functies voor gesproken tekst beschikbaar te maken voor iedereen die toegang heeft tot de cursus, schakelt u de functies in die boven aan de pagina worden vermeld: Blackboard Collaborate Gesproken tekst, Blackboard Collaborate - Gesproken discussie, Blackboard Collaborate - Gesproken e-mail en Blackboard Collaborate - Gesproken podcast. Schakel de selectievakjes in de kolom Beschikbaar in. De functies worden weergegeven op de pagina Tools.
  4. Klik opVerzenden.

Meer informatieGedeelte bewerken

Lees het volgende onderwerp voor meer informatie over het beschikbaar maken van cursustools: