Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Integratie met het Grade Center toevoegen

U kunt een integratie met het Grade Center toevoegen aan een nieuwe of bestaande ruimte voor gesproken discussies, om op die manier bestaande inhoud te kunnen gebruiken als beoordelingstools.

Zie Functie voor gesproken discussies toevoegen voor informatie over het toevoegen van integraties met het Grade Center aan nieuwe ruimten voor gesproken discussies.

  1. Als u een integratie met het Grade Center wilt toevoegen aan een bestaande ruimte voor gesproken discussies, opent u de pagina Ruimte voor gesproken discussies wijzigen:
    • Voor ruimten voor gesproken discussies die zijn gemaakt in een inhoudsgebied: beweeg de muisaanwijzer over de koppeling voor de functie om het contextmenu File:en-us/Learn/Building_Blocks/Blackboard_Collaborate_Voice_Authoring/020_Instructor/070_Grade_Center_Integratation_With_Voice_Boards/010_Add_Grade_Center_Integration/Tool_Option_Menu.png weer te geven. Selecteer Bewerken in de vervolgkeuzelijst.
    • Voor ruimten voor gesproken discussies die zijn gemaakt onder Tools: ga naar de ruimte en klik op Wijzigen voor de ruimte die u wilt aanpassen.
  2. Selecteer onder Instellingen de optie Cijfer.
  3. Typ in het veld Mogelijk aantal punten een waarde voor de maximale score die kan worden behaald.
  4. Klik opVerzenden.