Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Integratie met het Grade Center verwijderen

Als u een ruimte voor gesproken discussies wilt loskoppelen van het Grade Center, kunt u de integratie ongedaan maken. Hierdoor worden alle bijbehorende cijfers verwijderd. U kunt een integratie met het Grade Center altijd weer herstellen, maar eerder ingevoerde cijfers worden dan niet teruggehaald.

  1. Als u een integratie met het Grade Center wilt verwijderen voor een ruimte voor gesproken discussies, opent u de pagina Ruimte voor gesproken discussies wijzigen:
    • Voor ruimten voor gesproken discussies die zijn gemaakt in een inhoudsgebied: beweeg de muisaanwijzer over de koppeling voor de functie om het contextmenu File:en-us/Learn/Building_Blocks/Blackboard_Collaborate_Voice_Authoring/020_Instructor/070_Grade_Center_Integratation_With_Voice_Boards/030_Remove_Grade_Center_Integration/Tool_Option_Menu.png weer te geven. Selecteer Bewerken in de vervolgkeuzelijst.
    • Voor ruimten voor gesproken discussies die zijn gemaakt onder Tools: ga naar de ruimte en klik op Wijzigen voor de ruimte die u wilt aanpassen.
  2. Schakel onder Instellingen de optie Cijfer uit.
  3. Klik opVerzenden. Er verschijnt een venster met de waarschuwing dat alle bestaande cijfers dan worden verwijderd.
  4. Klik op OK.