Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Basisinformatie voor beheerders

Met de geïntegreerde Blackboard Store kunnen cursusleiders zoeken naar geschikt cursusmateriaal en dit gebruiken in een cursus. Studenten kunnen een uitgebreide lijst bekijken van al het benodigde cursusmateriaal en vanuit Blackboard Learn aankopen doen. Het Building Block Blackboard Store biedt toegang tot drie tools:

  • Course Materials Hub: Een module voor het researchen van cursusmateriaal, het verzamelen van digitale en fysieke informatiebronnen in aanwervingslijsten, en het delen van deze lijsten met studenten en collega's. De Course Materials Hub is beschikbaar voor alle klanten, ongeacht of ze al dan niet een overeenkomst hebben afgesloten met de Blackboard Store voor de levering van cursusmateriaal.
  • Blackboard StoreTM Commerce: Hier kunnen studenten een lijst bekijken met het cursusmateriaal dat beschikbaar is voor aankoop.
  • Blackboard BookshelfTM: Hier kunnen studenten cursusmateriaal raadplegen en ordenen, zelfs nadat de cursus is afgesloten. Deze tool bestaat uit een geavanceerde e-Reader, een digitale boekenplank en functies voor mobiele toegang.

Technische informatie over de Blackboard Store

De Blackboard Store is compatibel met Blackboard Learn 9.1. Ga naar Behind the Blackboard voor de meest recente informatie over ondersteunde Service Packs en releases.

De tool Course Materials Hub wordt automatisch ingeschakeld wanneer het Building Block wordt gedownload, en de tools Blackboard Store Commerce en Blackboard Bookshelf worden uitgeschakeld, maar zijn beschikbaar indien gewenst. Voor Blackboard Store Commerce geldt een opstartperiode van 8 weken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het Building Block Partner Cloud moet op de juiste manier zijn geïnstalleerd en de juiste versie hebben voordat u het Building Block Blackboard Store gaat installeren. Documentatie voor het Building Block Partner Cloud kunt u vinden op Behind the Blackboard of https://blackboard.secure.force.com/btbb_articleview?id=kA070000000PDXN.

Tijdens de installatie van het Building Block Blackboard Store wordt van de hierboven genoemde tools en functionaliteit alleen de tool Course Materials Hub ingeschakeld. Als u de tools Blackboard Store Commerce en Blackboard Bookshelf wilt inschakelen, neemt u contact op met de onderstaande medewerkers van Blackboard:

Noord-Amerika (klanten in de VS en Canada)

Siobhan Carroll op Siobhan.Carroll@blackboard.com

Klanten buiten de VS

Ted Hopper op Ted.Hopper@blackboard.com

K12-klanten

Ted Hopper op Ted.Hopper@blackboard.com