Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Veelgestelde vragen over discussies

Waarom kan ik mijn bericht niet zien?

Als u een bericht hebt opgesteld en dit niet ziet, ga dan als volgt te werk:

  • Controleer of u het bericht niet per ongeluk als concept hebt opgeslagen. Ga terug naar de forumpagina, wijs naar Weergeven en klik op Concepten.
  • Klik op Zoeken boven aan de pagina van de discussieruimte, het forum of  de discussielijn en zoek naar een term die u hebt gebruikt in het bericht dat u kwijt bent.

    Als u lange berichten opstelt, schrijf deze dan offline in een tekstverwerker of kladblok zodat u het bestand af en toe kunt opslaan. Als het bericht klaar is, kunt u het dan naar de discussie kopiëren. Dat geeft meer rust én een manier om uw werk te herstellen in geval van technische problemen.

Wat betekent abonneren?

Als de cursusleider deze functie heeft ingeschakeld, kunt u instellen dat u een e-mail ontvangt wanneer er nieuwe berichten zijn. De cursusleider bepaalt of u een waarschuwing kunt ontvangen voor berichten op het forum als geheel of alleen voor discussielijnen.

Als de functie E-mailwaarschuwingen voor het forum is ingeschakeld, ziet u de optie Abonneren op de actiebalk. Als u daar op klikt, ontvangt u daarna steeds een e-mail wanneer er nieuwe berichten op het forum zijn gepubliceerd.

Als de functie E-mailwaarschuwingen voor discussielijnen is ingeschakeld, schakelt u een of meer selectievakjes voor discussielijnen in en selecteert u Abonneren in de vervolgkeuzelijst Acties voor discussielijn. Als u daar op klikt, ontvangt u daarna steeds een e-mail wanneer er nieuwe berichten zijn gepubliceerd in de geselecteerde discussielijnen.