Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Informatie over ArtistWorks

Informatie over ArtistWorks

ArtistWorks is een unieke, virtuele muziekcampus waar les wordt gegeven door wereldbekende musici. Studenten hebben toegang tot reeksen instructievideo's voor genres zoals klassiek, jazz, rock en bluegrass. Er zijn lessen voor beginners, ervaren muzikanten en alles daar tussenin. Om lastige concepten onder de knie te krijgen, kunnen studenten lessen in slowmotion bekijken of bepaalde stukken steeds herhalen. Met behulp van  Video Exchange® kunnen rockmuzikanten die als gastdocent aan het platform zijn verbonden, rechtstreeks videomateriaal uitwisselen met hun studenten.

De lessen die binnen ArtistWorks worden gegeven door wereldberoemde artiesten zijn nu toegankelijk vanuit de omgeving van Blackboard Learn. Cursusleiders kunnen projecten aanmaken en toewijzen, de voortgang van studenten volgen en feedback geven —allemaal vanaf één plek. ArtistWorks is ideaal voor studenten in het muziekonderwijs, introductiecursussen voor muziek en afstuderende muziekstudenten die meer individuele aandacht willen. Zie ArtistWorks voor meer informatie.

Nadat u hebt gecontroleerd of het exemplaar van Blackboard Learn van de instelling is verbonden met de Blackboard Cloud en het Building Block Partner Cloud beschikbaar is gemaakt, kunt u de Partner Cloud-integratie ArtistWorks configureren. Zie Blackboard Partner Cloud voor meer informatie.

 

Building Block

U en uw gebruikers hebben controle over de privégegevens die door Blackboard Learn worden gedeeld met partners. De standaardinstelling is dat in het Building Block alleen de gebruikers-ID's uit het cloudprofiel en de cursuskoppeling worden gebruikt. U kunt instellen dat de voornaam, achternaam en het e-mailadres van een gebruiker altijd of nooit worden gedeeld met partners op het moment dat de gebruiker via een koppeling in Blackboard Learn toegang krijgt tot een partnersysteem. Als u de optie Antwoordkeuze kiest, moet elke gebruiker aangeven of ze hun persoonlijke gegevens willen delen wanneer ze voor het eerst naar een partnersysteem gaan via een koppeling in Blackboard Learn. Deze instelling zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens van de student worden beschermd in overeenstemming met de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA).

Meer informatie​

ArtistWorks Partner Cloud Integration (alleen beschikbaar in het Engels)