Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Informatie over Cengage

Cengage Learning iLrn is een geïntegreerd systeem voor diagnose, zelfstudie, beoordeling, opdrachten en cursusbeheer dat tijdbesparend is voor cursusleiders en waarmee de leerervaring van studenten wordt verbeterd. Dit onlinesysteem bevat alles wat studenten nodig hebben om de vaardigheden en concepten van de cursus onder de knie te krijgen, inclusief een interactieve diagnostische studietool, een interactief ebook dat met verschillende media is verrijkt, een handleiding voor studentenactiviteiten (Heinle eSAM), evenals video-, partner- en groepactiviteiten met gesproken tekst en grammatica-zelfstudies. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat cursusleiders binnen enkele minuten het werk voor een heel semester kunnen klaarzetten. Daarnaast kunnen ze toetsen en activiteiten met toegevoegde audio afnemen, video's en ander materiaal uploaden, delen en beoordelen via Share it!, cijfers van studenten raadplegen en nog veel meer.

Blackboard en Cengage Learning iLrn

Cengage Learning iLrn is een oplossing waarmee instellingen toegang krijgen tot een krachtige taalonderwijsomgeving. Bovendien is de leerervaring zeer prettig en volledig afgestemd op de student. Gecombineerd met een geavanceerde Blackboard Learn-integratie, is het resultaat zeer toegankelijk en dynamisch onderwijsmateriaal.

Enkele belangrijke voordelen:

  • Diepe integratie: Voorzieningen zoals eenmalige aanmelding, koppelingen naar inhoud op cursus- of hoofdstukniveau en integratie met het Grade Center zorgen ervoor dat cursusleiders en studenten all taalonderwijsprocessen vanuit Blackboard Learn kunnen beheren.
  • Intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface: een compacte, moderne weergave betekent dat u onderwijsmateriaal gemakkelijk kunt selecteren en delen.
  • Overal en altijd toegang: Een op internet gebaseerde technologie en een efficiënt ontwerp zorgen voor een superieure ervaring zowel binnen als buiten Blackboard Learn.
  • Beveiliging en privacy: Via op rollen gebaseerde machtigingen wordt de toegang tot gegevens beperkt op type gebruiker en inhoud.

Hoe ga ik aan de slag?

De gebruiker begint in de eigen Blackboard-account en meldt zich vervolgens aan bij de iLrn-account om de integratie te activeren. Het is mogelijk dat u eerst nog een iLrn-account moet aanmaken. Deze procedure hoeft maar één keer te worden uitgevoerd. Alle volgende aanmeldingen bij iLrn vanuit Blackboard verlopen via de functie voor “eenmalige aanmelding” van Blackboard. Cursusleiders hebben een Book Key nodig om het materiaal te identificeren dat ze hebben uitgekozen voor hun cursus. Studenten hebben geen cursuscodes meer nodig, maar wel een Book Key om aan te tonen dat ze recht hebben op toegang tot het materiaal. Zowel cursusleiders als studenten kunnen ook nog toegang krijgen via www.cengage.com/ilrn als ze willen. De integratie heeft geen gevolgen voor de werkstroom voor cursusleiders in het iLrn Instructor Workstation.

Hoe verschilt de iLrn-integratie van MindLinks?

Studenten hebben geen toegangscode van MindLink nodig om vanuit een cursus in Blackboard toegang te krijgen tot iLrn. Ze gebruiken de iLrn PAC die bij hun pakket is geleverd. iLrn-activiteiten worden niet diep gekoppeld binnen Blackboard. Het uitwisselen van cijfers gebeurt op cursus- of hoofdstukniveau, niet op activiteitniveau.

Welke versies van Blackboard Learn ondersteunen de integratie?

De integratie werkt met Blackboard Learn Release 9.1, Service Pack 10 en hoger.

Waar kan ik aanvulllende informatie vinden?

Ga naar http://solutions.cengage.com/iLrn/Training-Support/ voor aanvullend trainingsmateriaal.

Wie geeft er technische ondersteuning voor de iLrn-integratie?

Als u technische ondersteuning wilt of algemene vragen hebt als cursusleider of student, gebruik dan de onderstaande contactgegevens:

Telefoon: (877)2824400, optie 2

Geopend: 07:00 - 17:00 PST

E-mail: bookhelp@quia.com

Online: http://hlc.quia.com/support