Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Basisinformatie over Chegg Study

Chegg Study is een toonaangevende aanbieder van hulpmiddelen voor zelfsturend leren voor leerlingen van middelbare scholen en studenten in het hoger onderwijs. Leerlingen en studenten hebben toegang tot hoogwaardige content en kunnen persoonlijke hulp krijgen van vakdeskundigen als ze vragen hebben over moeilijke opdrachten voor vakken zoals wiskunde, natuurkunde, engineering of sociale wetenschappen. Chegg Study biedt stapsgewijze hulp voor meer dan 9.000 studieboeken en leerlingen en studenten kunnen altijd gebruikmaken van een online tutor voor een gepersonaliseerde les. 87 procent van de leerlingen en studenten is van mening dat Chegg Study hen heeft geholpen om hun huiswerk beter te begrijpen en 75 procent zegt dat ze nu beter zijn voorbereid op tentamens. Zie www.chegg.com voor meer informatie over Chegg Study.

U kunt koppelingen naar producten en services van Chegg Study toevoegen aan een cursus in Blackboard Learn. Op deze manier kunnen leerlingen en studenten Chegg Study transparant gebruiken vanuit Blackboard.

Als u Chegg Study niet ziet, heeft uw school dit Building block niet ingeschakeld.

Koppelingen naar Chegg Study toevoegen aan uw cursus

  1. Ga naar een inhoudsgebied, selecteer Inhoud van uitgever en klik op Commerciële inhoud.

    Afhankelijk van uw instelling, ziet u mogelijk Partnerinhoud in plaats van Commerciële inhoud.

  2. Via de pagina Commerciële inhoud die nu verschijnt, kan de cursusleider het gewenste materiaal van partners selecteren. Als u Chegg Study wilt selecteren, klikt u op het pictogram van Chegg Study. Bij Gekoppelde partners ziet u de partners die al aan de cursus zijn gekoppeld.
  3. Voltooi de instellingen voor Chegg Study.
  4. Als u de volgende keer een koppeling naar Chegg Study volgt, gaat u rechtstreeks naar de pagina Chegg Content.
  5. Als u de gewenste koppelingen naar Chegg Study hebt geselecteerd, kunnen uw leerlingen en studenten deze kiezen binnen het betreffende inhoudsgebied.