Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Toegewezen portfolio's

U kunt instellen dat studenten portfolio's moeten inleveren voor cursusopdrachten.

Vouw op de pagina Opdracht maken het gedeelte Details van inzending uit en klik op Portfolio-inzending. Kies eventueel een sjabloon die studenten moeten gebruiken voor de portfolio.

Ingezonden momentopnamen van portfolio's voor een opdracht worden niet opgenomen in de lijst met gedeelde portfoliomomentopnamen van de student en kunnen niet worden ingetrokken zoals andere gedeelde items.

Toegewezen portfolio's en inline beoordelen

Wanneer een student een portfolio heeft ingeleverd voor een opdracht, kan de portfolio worden weergegeven in de beoordelingsinterface.

  1. De momentopname van de portfolio wordt niet weergegeven via Crocodoc, dus is het niet mogelijk om rechtstreeks aantekeningen toe te voegen aan de pagina's van de portfolio.
  2. Feedback, rubriekresultaten en rubriekfeedback die in het zijpaneel worden ingevoerd voor een portfolio, staan dan ook los van de opmerkingen voor een portfolio. Deze informatie wordt onafhankelijk opgeslagen als onderdeel van de poging voor de opdracht, niet als onderdeel van de portfolio of de portfoliomomentopname zelf.
  3. Via het zijpaneel kunt u een portfolio downloaden als een ZIP-pakket met HTML-bestanden.
  4. Aangezien portfolio's worden opgeslagen als portfoliomomentopnamen, kunnen portfolio's die worden ingeleverd via een opdracht worden verzameld met de functie Verzameling van feitenmateriaal van Outcomes-toetsing, net als bij inzendingen van andere opdrachten.