Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Toegewezen portfolio's

Cursusleiders kunnen instellen dat studenten portfolio's moeten inleveren voor cursusopdrachten. Als de cursusleider een portfoliosjabloon heeft gemaakt die u moet gebruiken, lees de instructies en richtlijnen dan zorgvuldig door.

Als de portfolio klaar is, klikt u op Klaar met bewerken. Er wordt dan een momentopname van de portfolio gemaakt die de cursusleider bekijkt om een cijfer te bepalen.

Nadat de cursusleider de portfolio heeft beoordeeld, kunt u het cijfer zien in Mijn cijfers. Het cijfer wordt niet weergegeven op de pagina Mijn portfolio's.

U kunt de portfolio op ieder moment wijzigen op de pagina Mijn portfolio's. Nadat u op Klaar met bewerken hebt geklikt, worden eventuele wijzigingen niet automatisch gedeeld met uw cursusleider. Als meerdere pogingen zijn toegestaan, kunt u de portfolio nog een keer versturen.

Ingezonden momentopnamen van portfolio's voor een opdracht worden niet vermeld in de lijst met gedeelde portfoliomomentopnamen en kunnen niet worden ingetrokken zoals andere gedeelde items.