Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

SafeAssign en inline beoordelen

Als u een opdracht samenstelt, kunt u SafeAssign inschakelen, een voorziening voor het opsporen van plagiaat. Als u de opdracht vervolgens gaat beoordelen, kunt u een originaliteitsrapport openen met informatie over de gebruikte bronnen.

Als een rapport van SafeAssign klaar is, kunt u het openen via de pagina Opdracht beoordelen. Open de pagina Opdracht beoordelen via het Grade Center of de pagina Cijfer nodig.

Zoek in het Grade Center de opdracht waarvoor u opties van SafeAssign hebt ingeschakeld. Wanneer studenten hun opdrachten hebben ingeleverd, ziet u het pictogram Cijfer nodig (een uitroepteken). Open het contextmenu van de cel en klik op de poging.

Op de pagina Opdracht beoordelen ziet u nu een sectie SafeAssign in het zijpaneel voor cijfertoekenning. De volgende melding wordt weergegeven terwijl het rapport wordt uitgevoerd: Rapport wordt gemaakt...

Als er een percentage wordt weergegeven in het zijpaneel, kunt u het rapport bekijken. Klik op de koppeling SafeAssign en klik vervolgens op Originaliteitsrapport weergeven om de resultaten in een nieuw venster te bekijken.

Als u inline beoordeling wilt gebruiken met SafeAssign, moeten studenten een van de volgende bestandstypen gebruiken voor hun inzendingen:

  • DOC
  • DOCX
  • PDF