Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

DirectSubmit

Met DirectSubmit worden SafeAssign-rapporten gegenereerd voor papers die niet via de SafeAssign-service zijn geüpload naar een opdracht. U kunt DirectSubmit gebruiken om papers toe te voegen aan de database van de instelling. Blackboard adviseert om waar mogelijk opdrachten samen te stellen met de optie SafeAssign ingeschakeld.

DirectSubmit niet is geïntegreerd met het Grade Center.

In een sessie met DirectSubmit kunt u een paper afzonderlijk verzenden of batchgewijs door verschillende papers op te nemen in een zip-bestand. U kunt DirectSubmit niet gebruiken voor het verwerken van bestanden die groter zijn dan 10 MB.

Papers verzenden met DirectSubmit

 1. Vouw in het configuratiescherm de sectie Cursustools uit en klik op SafeAssign.
 2. Klik op DirectSubmit. Er verschijnt een lijst met mappen en papers. Deze lijst bevat papers die al zijn geüpload via DirectSubmit. Het wordt afgeraden bestanden te verwijderen uit DirectSubmit, aangezien ze dan ook worden verwijderd uit de database met bestaande materialen.

 3. Navigeer naar de map waarin u de paper of het zip-bestand wilt uploaden.
 4. Klik op Submit a Paper.

  Als er een fout verschijnt met het bericht dat u niet bent aangemeld, controleert u de instellingen van de browser. De browser moet cookies en websitegegevens van derden toestaan.

 5. Klik op Upload File en selecteer bestanden. U kunt ook op Copy/Paste Document klikken en de tekst van het document toevoegen aan het vak.
 6. Selecteer de uploadopties:
  • Submit as Draft: er wordt een SafeAssign-rapport gegenereerd, maar de papers worden niet toegevoegd aan de database en worden niet gebruikt voor het controleren van andere papers.
  • Skip Plagiarism Checking: de papers worden toegevoegd aan de database zonder dat er wordt gecontroleerd of inhoud is overgenomen uit bestaand materiaal. Gebruik deze functie om papers uit een eerdere cursus te uploaden en te voorkomen dat studenten dit materiaal hergebruiken.
 7. Klik opVerzenden.

Gedeelde mappen en persoonlijke mappen

Gedeelde mappen van DirectSubmit zijn toegankelijk voor gebruikers die bevoegd zijn de functie DirectSubmit te gebruiken. Gedeelde mappen zorgen ervoor dat meerdere cursusleiders en onderwijsassistenten inzendingen voor een cursus kunnen bekijken.

U kunt ook persoonlijke mappen gebruiken om papers te beheren. Deze mappen 'volgen' u en zijn beschikbaar in alle cursussen waarvoor u de rol Cursusleider hebt.

Ondersteunde bestandstypen

De functie DirectSubmit ondersteunt de volgende bestandstypen:

 • Microsoft® Word (DOC, DOCX)
 • Rich Text Format (RTF)
 • HTML (HTM, HTML)
 • Tekst (TXT, TEXT)
 • Zip-bestanden (ZIP)
 • Portable Document Format (PDF)
 • Open Document Format (ODT)