Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

SafeAssignments maken

SafeAssignments worden in cursussen weergegeven als een nieuw inhoudstype en kunnen worden toegevoegd aan elk inhoudsgebied van een cursus. SafeAssignments zijn niet hetzelfde als gewone opdrachten. Het is dan ook niet mogelijk een bestaande opdracht om te zetten in een SafeAssignment. Als u een SafeAssignment maakt, wordt er net als bij een gewone opdracht automatisch een bijbehorende kolom toegevoegd aan het Grade Center.

Wanneer studenten een SafeAssignment openen, kunnen ze instructies doornemen, opmerkingen typen in een tekstvak en bestanden bijvoegen, net als bij gewone opdrachten. Studenten kunnen werkstukken inleveren met de indelingen van Word (DOC, DOCX, ODT), als tekst zonder opmaak (TXT), als RTF, als PDF en als HTML.

Een SafeAssignment maken

 1. Ga naar een inhoudsgebied, wijs Beoordelingen aan op de actiebalk en kies SafeAssignment.
 2. Vul de pagina SafeAssignment toevoegen in aan de hand van de onderstaande tabel.
  Bijschrift
  Veld Beschrijving
  Titel Voer een titel in voor de SafeAssignment.
  Mogelijk aantal punten Voer het mogelijk aantal punten voor de SafeAssignment in. Deze waarde wordt ook gebruikt in de Grade Center-kolom die is toegevoegd voor de SafeAssignment.
  Tekst Voer instructies in voor het uitvoeren van de SafeAssignment.
  Beschikbaar Geef aan of de SafeAssignment zichtbaar is voor studenten.
  Beschikbare datums Stel het datumbereik in waarbinnen studenten deze SafeAssignment kunnen gebruiken. U kunt alleen een begindatum of een einddatum instellen.
  Concepten Hiermee kunnen studenten hun werkstuk wel valideren, maar zonder het werkstuk op te slaan in de database van de instelling. Dit is handig om studenten duidelijk te maken hoe ze bronvermelding kunnen toepassen in plaats van bestaand werk anders geformuleerd over te nemen. U kunt concepten inzien.
  Zichtbaar voor studenten Deze optie bepaalt of studenten het rapport kunnen zien dat wordt gegenereerd na het indienen van een werkstuk.
  Urgent Hiermee wordt aangegeven dat het werkstuk met hoge prioriteit moet worden verwerkt.
  Optionele mededeling
  maken Selecteer Ja om een mededeling te maken voor de SafeAssignment.
  Onderwerp Voer een onderwerp in voor de mededeling.
  bericht Typ de tekst voor de mededeling.
 3. Klik op Verzenden.