Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Eerste keer toegang tot bijgewerkt profiel

Deze informatie wordt gepresenteerd vanuit het perspectief van de student. Cursusleiders geven niet aan bij welke instelling ze studeren. In plaats daarvan selecteert u I am employed by in de vervolgkeuzelijst op de pagina Let's get started!

Eerste keer toegang

 1. Ga akkoord met de voorwaarden van de serviceovereenkomst.
 2. Voeg gegevens voor uw profiel toe of pas deze aan.
 3. Voeg tegels toe aan uw voorpagina.
 4. Voeg uw competenties toe. U kunt uw competenties koppelen aan werkervaringen en projectvermeldingen.

Wanneer u uw profiel de eerste keer weergeeft of weergeeft nadat de update is toegepast, ziet u het welkomstscherm. Maak een keuze om te beginnen:

 • I Have A MyEdu Account
 • I Don't Have A MyEdu Account

Als u meerdere Learn-accounts hebt, kunt u deze samenvoegen in één profiel. U kunt kiezen voor een bestaande MyEdu-account of een nieuwe maken. Zie myedu.com voor meer informatie over MyEdu.

Geef de volgende informatie op voor nieuwe accounts:

 • Voor- en achternaam
 • De instelling waaraan u studeert (cursusleiders kunnen aangeven wie hun werkgever is)
 • De graad en de major die u doet
 • Het afstudeerjaar
 • Uw e-mailadres

Als u een bestaande MyEdu-account hebt, moet u dubbele gegevens afstemmen.

Selecteer nieuwe privacy-instellingen.

Privacyinstellingen

Bepaal wie uw profiel kan zien en wat ze daar zien. Neem de beschikbare opties zorgvuldig door om dan te beslissen welke gebruikers uw profiel mogen zien.

 • Verborgen: Als u deze optie selecteert, kan geen enkele gebruiker u zoeken en bekijken op de pagina Mensen. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen, maar gebruikers kunnen van daaruit geen voorbeeld van uw profiel zien.
 • Mijn instituut: Als u deze optie selecteert, kan iedereen op uw instelling u zoeken en bekijken op de pagina Mensen. Zij hoeven niet ingeschreven te zijn in dezelfde cursus of organisatie als u. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien.
 • Alle instellingen: als u deze optie niet ziet, heeft uw instelling de optie niet ingeschakeld. Als u deze optie selecteert, kan iedereen met een Blackboard-profiel u vinden en uw profiel bekijken op de pagina Mensen. Ze hoeven dus niet te zijn ingeschreven bij dezelfde instelling, cursus of organisatie. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien.
 • Instellingen + werkgevers: als u deze optie niet ziet, heeft uw instelling de optie niet ingeschakeld. Als u deze optie selecteert, kan iedereen met een Blackboard-profiel u vinden en uw profiel bekijken op de pagina Mensen. Ze hoeven dus niet te zijn ingeschreven bij dezelfde instelling, cursus of organisatie. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien. Werkgevers kunnen u vinden en een bericht sturen op MyEdu.com.
 • Openbaar (aanbevolen): als u deze optie niet ziet, heeft uw instelling de optie niet ingeschakeld. Als u deze optie selecteert, kan iedereen met een Blackboard-profiel u vinden en uw profiel bekijken op de pagina Mensen. Ze hoeven dus niet te zijn ingeschreven bij dezelfde instelling, cursus of organisatie. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien. Werkgevers kunnen u vinden en een bericht sturen op MyEdu.com. Daarnaast beschikt u over een Google-profiel dat is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat anderen u kunnen vinden op internet.

Als het registratieproces is voltooid, gaat u naar de voorpagina en kunt u tegels gaan toevoegen.