Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Privacyinstellingen voor bijgewerkt profiel

Privacyinstellingen

Bepaal wie uw profiel kan zien en wat ze daar zien. Neem de beschikbare opties zorgvuldig door om dan te beslissen welke gebruikers uw profiel mogen zien.

  • Verborgen: Als u deze optie selecteert, kan geen enkele gebruiker u zoeken en bekijken op de pagina Mensen. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen, maar gebruikers kunnen van daaruit geen voorbeeld van uw profiel zien.
  • Mijn instituut: Als u deze optie selecteert, kan iedereen op uw instelling u zoeken en bekijken op de pagina Mensen. Zij hoeven niet ingeschreven te zijn in dezelfde cursus of organisatie als u. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien.
  • Alle instellingen: als u deze optie niet ziet, heeft uw instelling de optie niet ingeschakeld. Als u deze optie selecteert, kan iedereen met een Blackboard-profiel u vinden en uw profiel bekijken op de pagina Mensen. Ze hoeven dus niet te zijn ingeschreven bij dezelfde instelling, cursus of organisatie. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien.
  • Instellingen + werkgevers: als u deze optie niet ziet, heeft uw instelling de optie niet ingeschakeld. Als u deze optie selecteert, kan iedereen met een Blackboard-profiel u vinden en uw profiel bekijken op de pagina Mensen. Ze hoeven dus niet te zijn ingeschreven bij dezelfde instelling, cursus of organisatie. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien. Werkgevers kunnen u vinden en een bericht sturen op MyEdu.com.
  • Openbaar (aanbevolen): als u deze optie niet ziet, heeft uw instelling de optie niet ingeschakeld. Als u deze optie selecteert, kan iedereen met een Blackboard-profiel u vinden en uw profiel bekijken op de pagina Mensen. Ze hoeven dus niet te zijn ingeschreven bij dezelfde instelling, cursus of organisatie. Uw naam en avatar worden weergegeven in al uw cursussen en gebruikers kunnen van daaruit een voorbeeld van uw profiel zien. Werkgevers kunnen u vinden en een bericht sturen op MyEdu.com. Daarnaast beschikt u over een Google-profiel dat is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat anderen u kunnen vinden op internet.