Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Profielavatars

U kunt een profielafbeelding uploaden waarmee u binnen Blackboard Learn en het wereldwijde academische netwerk van Blackboard wordt voorgesteld.

Uw persoonlijke afbeelding verschijnt in de koptekst van pagina's, in de tool Mensen, blogs, dagboeken, discussies, wiki's en de naamlijst. Uw profielavatar wordt ook weergegeven in de meldingenmodules (Nieuwe items, Aandacht gevraagd en Takenlijst), die kunnen worden weergegeven op het tabblad Mijn instituut of de homepage van een cursus.

De afbeelding die u uploadt naar uw profielpagina overschrijft alle andere avatarafbeeldingen die u hebt in uw gebruikersaccount.

Een profielavatar toevoegen

U kunt een foto van uzelf naar uw profiel uploaden of de bestaande profielafbeelding wijzigen. Afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 5 MB en moeten een resolutie hebben van minimaal 50 x 50 pixels. De volgende bestandsindelingen zijn toegestaan: GIF, PNG, JPG en JPEG.

Volg de stappen op de pagina die wordt weergegeven.

Bijgewerkte profielen

  1. Klik op de pijl naast uw naam in de koptekst van de pagina om het algemene navigatiemenu weer te geven.
  2. Klik op de lege profielafbeelding of uw huidige afbeeldingen om uw profiel te openen.
  3. Klik op de pagina Profielen op de koppeling Instellingen en privacy.
  4. U ziet nu aan de rechterkant het gedeelte Instellingen en privacy. Klik op Afbeelding wijzigen om een afbeelding op uw computer te uploaden.
  5. Klik op Opslaan.

Niet-bijgewerkte profielen

  1. Klik aan de rechterkant van de pagina Profielen op Afbeelding wijzigen om een afbeelding te uploaden vanaf uw computer.
  2. Klik opVerzenden.