Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Voorwaarden van serviceovereenkomst

Voorwaarden van serviceovereenkomst

Gebruikers moeten akkoord gaan met de servicevoorwaarden van Blackboard-profiel als dat wordt gevraagd voordat ze de cloudprofielen en functies voor sociaal leren kunnen gebruiken. Het betreft hier de functies Profiel bewerken, Profiel weergeven (uw eigen profiel of dat van een andere gebruiker), Mensen, Berichten en Ruimten.

Uw instelling kan ook zelf een beleidsverklaring toevoegen. De voorwaarden van het servicecontract gelden echter uitsluitend tussen u en Blackboard.

Wat als ik al een profiel heb gemaakt?

Als dat wordt gevraagd, moet u akkoord gaan met de servicevoorwaarden van Blackboard om gebruik te kunnen blijven maken van een eerder gemaakt profiel, of van de tool Mensen, Berichten of Ruimten. U wordt gevraagd de servicevoorwaarden te accepteren op het moment dat u een van deze tools de eerste keer gaat gebruiken.

Als u akkoord gaat met de voorwaarden, blijven al uw profielgegevens en activiteiten uit deze tools behouden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden, wordt niet alleen uw bestaande profiel permanent verwijderd, maar ook alle activiteiten in de sociale tools, zoals berichten op een prikbord.