Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Beheerders uitnodigen

Open cursussen vereisen inspanning van een geheel team.

Vaak zijn meerdere coördinatoren betrokken bij de ontwikkeling en levering van deze leermogelijkheden. Als instellingsbeheerder hebt u de machtigingen om de mogelijkheden voor open onderwijs van uw instelling en de gerelateerde gebruikers te beheren. U kunt de pagina Instellingsgegevens beheren, nieuwe gebruikers uitnodigen om deel te nemen als beheerder, gebruikers verwijderen uit die rol en cursusstructuren maken.

Uitgenodigde gebruikers reageren op hun uitnodigingen en maken accounts. U kunt cursusleiders uitnodigen om te helpen met het beheer en ze kunnen zich ook inschrijven voor cursussen als student.

Beheerders uitnodigen en verwijderen

  1. Open het tabblad Systeembeheer.
  2. Klik in de sectie Beheer Open Education op Beheerders.

    File:Open_Education/Administrator/030_Invite_Administrators/admin_panel_invite.png

  3. Op de pagina Beheerders ziet u een volledige lijst van de beheerders in uw instelling.
  4. Klik op de pagina Beheerdersuitnodigingen op Uitnodiging. Deze pagina geeft informatie over eerdere uitnodigingen, zoals wanneer deze zijn verzonden en of ze zijn geaccepteerd. U kunt een uitnodiging ook opnieuw verzenden. Uitnodigingen verlopen na zeven dagen.
  5. Om een nieuwe beheerder uit te nodigen, klikt u op Uitnodigen. Vul de contactgegevens van de gebruiker in en klik op Verzenden. Het systeem verzendt dan een geautomatiseerde uitnodiging.