Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

De Help-functie

Het Help-systeem van Blackboard is gebaseerd op wiki's en kunt u vinden op help.blackboard.com. Hier kunt u alle productdocumentatie vinden voor een groot aantal van onze producten, waaronder Blackboard Learn. Op deze site kan iedereen de Help bekijken voor een bepaalde doelgroep (studenten, cursusleiders of beheerders) zonder dat ze zich hoeven aan te melden. Met behulp van geavanceerde zoekfuncties en labels kunnen gebruikers snel de gewenste informatie vinden.

Kan ik de Help weergeven in andere talen en voor andere verticale markten?

Ja. Blackboard vertaalt de Helpt voor sommige producten in andere talen en voor drie verticale markten: North American Higher Education (NAHE), K-12 en ProEd. Om de Help te bekijken in een van de beschikbare talen of voor een bepaalde markt, selecteer je de gewenste optie rechtsboven op deze pagina.

Kan ik de documentatie in andere indelingen krijgen?

Blackboard levert geen authoring kits meer omdat het in dit nieuwe systeem veel eenvoudiger is om de inhoud van de Help opnieuw te gebruiken. Als je de inhoud elders wilt gebruiken, kun je:

  1. PDF's afdrukken vanaf de site. Klik op het printersymbool boven aan een pagina om een PDF te maken van een onderwerp, een sectie of een geselecteerde set onderwerpen. Vervolgens kunt u de PDF's afdrukken of converteren naar Word of HTML via een extern conversieprogramma. 
  2. Koppelingen naar pagina's toevoegen door de URL van de pagina te kopiëren.
  3. De tekst kopiëren vanaf de HTML-pagina. 
  4. De site "spiegelen" met een speciaal programma zoals HTTrack of SiteSucker. Vervolgens kunt u de inhoud bewerken en de bestanden zelf hosten.

Als je meer wilt weten over het koppelen naar bepaalde inhoud in plaats van deze site, lees je het onderwerp De Help-ervaring aanpassen voor je servicepack.