Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Gebruikersprofiel en instellingen

U kunt uw Blackboard-profiel en xpLor-instelling bijwerken via de vervolgkeuzelijst boven aan het scherm.  

Mijn Blackboard-profiel

Profielinstellingen gelden specifiek voor een site. Dus als u bent ingeschreven bij twee verschillende sites/instellingen, zijn de profielinstelling per instelling anders. Uw toegang tot bronnen verschilt ook per instelling en is afhankelijk van de instellingen voor het delen van die bron.

 

Als een gebruiker een cursusleider is op instelling A en instelling B, zijn de profielinstellingen en de toegang tot bronnen verschillend voor de twee instellingen. Het is mogelijk dat dit in de toekomst verandert en dat gebruikers worden geconsolideerd als ze op verschillende instellingen werken.

Zie Profielen voor meer informatie over Blackboard-profielen.

Mijn xpLor-instellingen

Gebruik Mijn xpLor-instellingen om de standaardinstellingen op te geven voor het delen van nieuwe bronnen en het beschermen hiervan met copyright.

 

Als u weet dat u de bron wilt delen met uw instelling, kiest u Goedgekeurde gebruikers en klikt u op Instelling toevoegen. Elke bron die u maakt, wordt dan automatisch met de instelling gedeeld.

U bent niet verplicht de standaardinstellingen te gebruiken. U kunt deze instellingen wijzigen tijdens het maken of bewerken van een bron.

Zie Delen en Copyright voor meer informatie.

Gebruik Mijn xpLor-instellingen ook om een lijst te beheren met de standaarden die automatisch beschikbaar zijn. Klik op Bewerken om de lijst te beheren.

Instellingen voor studenten

Studenten kunnen hun eigen profiel bekijken en aanpassen. Ze hebben geen bevoegdheden voor het delen van bronnen. 

Studenten hebben nooit direct toegang tot xpLor. De inhoud en instellingen van xpLor zijn alleen bereikbaar vanuit hun eigen cursussen.